About


Saya Norhayati Abdul Aziz dan isteri kepada Shahman bin Salim adalah pengedar sah Shaklee. Lokasi kami di Seri Kembangan Selangor. Penghantaran tunai ke seluruh Seri Kembangan, Bangi, Putrajaya dan Cyberjaya dan pengeposan ke seluruh Malaysia. 

Mempunyai dua cahaya mata Muhammad Nazhan Syahmi dan Muhammad Nabihan Syaddad. Inspirasi mendapat nama Mummy Noras adalah gabungan nama bapa, suami dan anak-anak.


Saya mula menggunakan Shaklee ketika anak saya menghadapi kesukaran makan dan mengalami masalah infection sehingga anak kecil saya dimasukkan wad disebabkan virus yang saya bawa dari luar.Dalam erti kata lain, sistem pertahanan saya sendiri tidak kuat kerana demam, batuk, selesema yang sering "on" "off".  Dari situ saya mula kenal Shaklee dan terus setia hingga hari ini kerana produknya berkualiti, murah, dan berkesan.

Saya mengambil keputusan untuk menjadi  "Working At Home Mom", membesar dan mendidik anak seperti yang saya impikan. Dengan Shaklee ianya mampu menjadi kenyataan. Saya hanya perlu bekerja dari rumah. Kerana Shaklee turut menyediakan perkhidmatan dropship.
 
Kini Shaklee menawarkan khidmat online yang membolehkan pengedar seperti saya melakukan jual beli dan menguruskan perniagaan dan downline saya melalui laman web Shaklee. Penggunaan laman ahli ini juga akan lebih memudahkan sesiapa jua untuk menguruskan perniagaan Shaklee mereka.

Terima kasih kerana melawati laman web kami dan moga anda semua mendapat manfaat.

Segala kekuatan adalah dari Allah, manakala kelemahan adalah dari diri saya sendiri.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...